تکنولوژی دندانپزشکی

کاشت ایمپلنت دندان دیجیتال در تهران

با پیشرفت های حاصل شده در زمینه کاشت ایمپلنت دندان، درمان دقیق تر شده و انجام مراحل درمانی برای بیماران آسانتر شده است، ایمپلنت دیجیتال از جدیدترین روش ها در زمینه کاشت ایمپلنت دندان است.

روش کاشت دندان به صورت دیجیتال را مراکز مختلفی در تهران ارائه می دهند، اگر قصد انجام کاشت ایمپلنت در تهران را دارید، پیشنهاد می شود اگر شرایط بهره گیری از این روش را دارید، از روش ایمپلنت دیجیتال بهره گیرید. برای بکارگیری روش های دیجیتال برای درمان باید مراکز دندانپزشکی از تجهیزات در این حوزه بهره گیرند و تنها مراکز معتبر قادر به بهره گیری از این روش درمانی هستند.

اگر دندان های از دست رفته دارید، کاشت دندان با ایمپلنت های دندانی از بهترین روش ها برای جبران دندان از دسته رفته است، از دست دادن دندان ها می تواند عزت نفس شما را کاهش داده و بر سلامت دهان و دندان شما تأثیر بگذارد، اما روش کاشت به صورت دیجیتال چگونه است و چه شرایطی دارد، برای کسب اطلاعات کامل در این زمینه، ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال روشی مدرن در کاشت دندان است که دقت را به شکل قابل ملاحظه ای افزایش می دهد، در این روش درمانی از یک شبیه سازی کامپیوتری سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصب استفاده می شود، این امر می تواند اطلاعات کاملی را برای کاشت دندان فراهم نماید و محل دقیق کاشت را مشخص کند، بنابراین در ایمپلنت به روش دیجیتال جراحی را با حداقل برش خواهیم داشت. از آنجایی که در روش دیجیتال کمترین برش ممکن رخ می دهد، درد بسیار کمتری در مقایسه با روش کاشت سنتی وجود دارد.

بدلیل کمترین آسیبی که بافت های دیگر در روش دیجیتال وارد می گردد، سرعت ترمیم و بهبودی بعد از درمان نیز افزایش می یابد. در روش دیجیتال یک راهنمای دقیق روی دندان های شما نصب می شود تا اطمینان حاصل شود که هیچ آسیبی به عصب یا دندان های اطراف وارد نمی شود.

شاید این مطلب جذاب باشد
مسواک بین دندانی چیست؟ چه کاربردی دارد + نحو استفاده

روش دیجیتال از پیشرفته ترین روش های درمانی برای کاشت دندان به حساب می آید که تنها مراکز معتبر دندانپزشکی از این روش درمانی بهره می گیرند. شما این روش را با روش های سنتی مقایسه نمایید، در روش دیجیتال میزان درد و خونریزی به حداقل ممکن رسیده و سرعت بهبودی افزایش می یابد که رضایت بیماران را در پی دارد.

ایمپلنت دندان به روش سنتی چگونه است؟

ایمپلنت از روش های پر کاربرد برای جبران دندان های از دست رفته است، در این روش درمانی به روش سنتی باید به استخوان فک بیمار دسترسی پیدا نمود، از این رو انجام جراحی های وسیع دندانی امری لازم است. پس از رسیدن به استخوان فک، قسمت پایه ایمپلنت که به فیکسچر موسوم است باید درون استخوان فک بیمار جایگذاری گردد.

پس از کاشت فیکسچر، نیاز به بخیه کردن موضع مورد جراحی وجود دارد، سپس بعد از گذشت چند ماه باید برای پایه ایمپلنت کاشته شده، روکش دندانی تهیه و نصب گردد. این روش درمانی زمان بر بوده و باید چند ماه طی شود تا کل مراحل درمان انجام گیرد.

ایمپلنت های دندانی را نباید با روکش هایی اشتباه گرفت که روی ایمپلنت ها پیچ می شوند و ظاهر دندان های طبیعی را تقلید می کنند. روکش ها از نظر شکل، اندازه و استحکام شرایط دندان های طبیعی را برای شما فراهم می کنند تا بتوانید با لبخند جدید خود احساس لذت ببرید.

نیاز به بخیه و برش ها وسیع در روش سنتی می تواند درد و خونریزی زیادی داشته باشد، این خود باعث نارضایتی برخی از بیماران می گردد. بهره گیری از روش های نوین می تواند این عوامل را کاهش دهد، به عنوان مثال بهره گیری از ایمپلنت لیزری یا ایمپلنت دیجیتال کمک فراوانی برای کاهش درد و خونریزی ها می نماید.

شاید این مطلب جذاب باشد
فیشور سیلانت دندان کودکان

اگر قصد درمان به روش کاشت ایمپلنت را دارید، از دندانپزشک خود بخواهید از برندهای مطرح و با کیفیت برای شما استفاده نماید، زیرا برندهای با کیفیت تر دارای استحکام و مقاومت بهتری هستند و درصد موفقیت کاشت را افزایش می دهند. این در حالی است که هزینه های برندهای مختلف متفاوت است. از برندهای با کیفیت و قیمت مناسب باید دندانپزشک برای شما استفاده نماید.

ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت پانچی چگونه است؟

در روش پانچی با استفاده از دستگاه خاص، موضع کاشت دندان پانچ می گردد. در واقع با حداقل تخریب بافت ها، کاشت دندان صورت می گیرد. از این رو میزان درد و ناراحتی به حداقل ممکن می رسد. به همین دلیل به این روش درمانی کاشت ایمپلنت بدون جراحی و خونریزی نیز گفته می شود.

به دلیل برش های کوچک به اندازه کافی برای ایمپلنت های دندانی در این روش درمانی دیگر نیازی به بخیه نیست. این روش درمانی در صورتی انجام می شود که نیازی به برش لثه و رسیدن به استخوان فک وجود ندارد. تنها افراد با شرایط مناسب می توانند از روش ایمپلنت پانچی بهره گیرند.

روش ایمپلنت پانچی برای همه ی افراد قابل استفاده نمی باشد، تنها با تشخیص دندانپزشک می توان از این روش برای بیماران بهره برد.

چه کسانی می توانند ایمپلنت دیجیتال انجام دهند؟

برای انجام درمان به روش دیجیتال باید افراد شرایط لازم را داشته باشند، همه ی افراد می توانند از روش های دیجیتال برای بررسی ها و تعیین شرایط دهان و دندان خود برای کاشت دندان بهره گیرند. اما آیا همه ی افراد را می توان با حداقل برش درمان نمود. در پاسخ باید گفت برخی از افراد نیاز به درمان های تکمیلی دیگر نیز دارند. به عنوان مثال برخی از افراد دچار پوکی استخوان هستند و برای ایمپلنت باید درمان پیوند استخوان را نیز انجام دهند.

شاید این مطلب جذاب باشد
فضا نگهدار دندان چیست؟ - بهترین فضا نگهدارنده برای کودکان کدام است؟

یا در مورد کاشت دندان در فک بالا، در برخی از افراد مشکلات سینوسی وجود دارد که باید درمان سینوس لیفت برای این دسته از افراد انجام گیرد. انتخاب روش درمان دیجیتال بسته به شرایط افراد و نظر دندانپزشک دارد. اگر شما قصد کاشت دندان دارید، از دندانپزشک خود بخواهید بهترین روش درمانی ممکن را برای شما انجام دهد.

مزایای ایمپلنت دیجیتال چیست؟

روش کاشت دندان دیجیتال دارای مزایای فراوانی است که بسیاری از مشکلات روش سنتی را برطرف نموده است. این روش درمانی خصوصا برای افرادی که ترس و نگرانی از روش های سنتی کاشت دندان دارند، بسیار مناسب است. برخی از مهم ترین مزایای کاشت ایمپلنت به صورت دیجیتال به شرح زیر هستند:

  • مدت زمان کاشت دندان بسیار کمتر است، در روش دیجیتال در کمتر از نیم ساعت می توان کاشت را انجام داد.
  • نیاز به بخیه های دندانی در روش دیجیتال از بین رفته است.
  • دقت کاشت در روش دیجیتال بسیار بالاتر است.
  • میزان آسیب به اعصاب دندان و بافت های مجاور به حداقل ممکن رسیده است.
  • مدت زمان بهبودی بعد از کاشت بسیار کمتر است و این امر رضایت بیماران را در پی دارد.
  • این روش درمانی در کمترین درد و خونریزی انجام می گیرد و بیمار آسانتر درمان را طی می نماید.
  • روش دیجیتال قابل استفاده برای درمان بیماران خاص نظیر بیماران قلبی عروقی، دیابتی و … است.

تنها با بهره گیری از خدمات مراکز معتبر در زمینه ایمپلنت دیجیتال می توانید درمانی موفق را طی نمایید.

چرا ایمپلنت دیجیتال کمترین درد را دارد؟

در روش کاشت دندان به صورت سنتی، لثه باید در تمام طول محل کاشت ایمپلنت برش داده شود. از این رو خونریزی و درد و نیاز به بخیه بعد از برش امری طبیعی است، اما روش ایمپلنت دیجیتال بسیاری از این مشکلات را کاهش داده است.

شاید این مطلب جذاب باشد
هر آنچه که درباره ارتودنسی سریع باید بدانید + بررسی مزایا و معایب ارتودنسی فوری

در روش جراحی ایمپلنت دیجیتال به حداقل برش نیاز است زیرا از عکس‌های سی‌تی سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصب استفاده می شود و  از طرف دیگر، جراحی کاشت دندان سنتی مستلزم ایجاد یک برش بزرگ در امتداد لثه تا استخوان است.

پانچ لثه در ابعاد کوچک صورت گرفته و نیاز به بخیه وجود ندارد، بنابراین درد و تورم و خونریزی و عوارض بعد از کاشت به حداقل ممکن خواهد رسید.

برای کاشت دندان به روش دیجیتال چه کنیم؟

اگر قصد درمان به روش دیجیتال دارید، ابتدا باید مرکزی معتبر در این زمینه را بیابید، برای این امر می توانید با مراجعه به مراکز دندانپزشکی و انجام مشاوره های لازم با آن ها، به این امر پی ببرید آیا واحد دندانپزشکی خدمات دیجیتال را ارائه می دهد یا خیر.

در صورتی که مرکز دندانپزشکی کاشت ایمپلنت به صورت دیجیتال را ارائه می دهد از دندانپزشک خود بخواهید که از این روش درمانی برای شما بهره گیرد. دندانپزشک با توجه به شرایط بیمار در صورتی که بیمار بتواند از این روش درمانی بهره گیرد، کاشت دیجیتال را برای بیمار تجویز می نماید.

لازم به ذکر است که تمامی مراکز دندانپزشکی قادر به ارائه خدمات کاشت دیجیتال نیستند و تنها مراکز معتبر دندانپزشکی از این روش درمانی بهره می گیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا